Portfolio huisstijl

Logo - Lovekitn

Logo Lovekitn Voor een webshop gespecialiseerd in lingerie, luxe speeltjes en accessoires, ontwierp tocon een volledig nieuwe huisstijl en bijhorend logo. Er wedr gekozen voor een speels logo met een duidelijke knipoog is naar het aangeboden assortiment.

bekijk logo

Logo - Flora Creaverdi

Logo Flora Creaverdi Voor een bloemenzaak uit Tienen, ontwierp tocon een nieuw logo. Het nieuwe logo word ook gebruikt als banner aan de vernieuwede winkel. er werd gekozen voor een herkenbaar logo met een jong imago.

bekijk logo

Logo - Motocare

Logo Motocare Voor een motoshop uit Diest, Motocare, ontwierp tocon een nieuw logo. Het oude logo was niet geschikt om als sicker dienst te doen, en dus werd er gekozen voor een duidelijk logo, met een typerend lettertype.

bekijk logo

Logo - GeneBanC

Logo GeneBanC Voor Europees onderzoeksproject, GeneBanC, naar het verzamelen en opslaan van persoonsgevens, ontwierp tocon een huisstijl bestaande uit een logo, een website en een brochure. Het logo stelt een DNA string voor, het meest elementaire deel dat ons uiterlijk en karakter bepaalt en iedere pesoon uniek maakt.

bekijk logo