Portfolio websites

website - Lovekitn

Website www.internet-marketing-service.beVoor Lovekitn, ontwikkelde tocon een online webshop in drie talen. tocon zorgde voor het grafisch ontwerp, de layout, de implementatie van het CMS en de webshop.

bekijk screenshot
bezoek website

website - Missotten

Website Villabouw Frank MissottenVoor Villabouw Frank Missotten, herwerkte tocon de bestaande website. Het grafisch ontwerp werd grotendeels behouden, maar er werd een CMS geïmplemnteerd en de inhoud en lay-out werden aangepast aan de laatste nieuwe webstandaarden.

bekijk screenshot
bezoek website

website - internet-marketing-service.be

Website www.internet-marketing-service.beIMS, een nieuw opgestart bedrijf gespecialiseerd in internet marketing, ontwikkelde tocon een passende website. tocon zorgde voor het grafisch ontwerp, de layout en de implementatie van het CMS. De website is geschreven volgens de regels van de kunst, zodat zoekrobots gemakkelijk de informatie kunnen vinden die relevant is. Bovendien is de website voorzien van een zoekfunctie en een online bestelformulier

bekijk screenshot
bezoek website

website - carldevlies.be v2.0

Website www.carldevles.beNaar aanleiding van zijn benoeming als Staatssecretaris ontwikkelde tocon voor Carl Devlies een volledig nieuwe website. Zowel het design als de achterliggende code werden helemaal venieuwd. Dankzij een uitgebreid nieuwssysteem, kunnen er eenvoudig nieuwsberichten geplaatst worden op verschillende pagina's alnaargelang de inhoud van het bericht. Bovendien is de site ook reeds voorzien om later ook in het Frans vertaald te worden.

bekijk screenshot
bezoek website

website - carldevlies.be v1.1

Website www.carldevles.beVoor Carl Devlies herwerkte tocon de bestaande website. Het ontwerp werd aangepast en ook het achterliggende CMS kreeg een update.

bekijk screenshot
bezoek website

website - exklusive-baumaterialien.de

website exklusieve bouwmaterialen Voor een architectenbureau ontwikkelde tocon een website over exklusieve bouwmaterialen. Dankzij een eenvoudig CMS systeem kan de klant nu zelf zijn website onderhouden en aanpassen. De website bevat uitgebreide informatie over de verschillende bouwmaterialen die kunnen gebruikt worden.

bekijk screenshot
bezoek website

website - genebanc.eu

website www.genebanc.eu In het kader van een Europees onderzoeksproject, GeneBanC, naar het verzamelen en opslaan van persoonsgevens, ontwikkelde tocon een projectwebsite in opdracht van het CBMER van de KUleuven. De website is gebouwd rond een CMS zodat de inhoud zeer eenvoudig door de klant zelf kan aangepast worden. Op de site kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor een driemaandelijske nieuwsbrief. Voor de leden van het project is er ook een beveiligde sectie, die enkel toegankelijk is na ingave van een login en wachtwoord. Een andere module laat toe om korte nieuwsfeiten te publiceren.

bekijk screenshot
bezoek website

website - hermannys.be v2

website www.hermannys.be Een reeds bestaande website werd door tocon in een nieuw kleedje gestoken herwerkt. Het grafisch ontwerp van de site kreeg een grondige opfrissing zodat de site nu beter aansluit bij de huisstijl van de KULeuven. Ook het de onderliggende code, een CMS, werd aangepast om aanpassingen nog gebruiksvriendelijker te kunen laten gebeuren.

bekijk screenshot
bezoek website

website - thelittleones.be

website www.thelittleones.be Voor TheLittleOnes, een babyspeciaal uit het Antwerpse, creëerde tocon een eenvoudige, informatieve website. naast een overzicht van het productengamma, vinden bezoekers ook een gastenboek op de website. Tevens is er de mogelijkheid om via de website een geboortelijst neer te leggen.

bekijk screenshot
bezoek website

website - the-warehouse.be

website www.the-warehouse.be Voor het architectenbureau the WAREHOUSE ontwikkelde tocon een bedrijfswebsite. Zowel het grafisch ontwerp, als de achterliggende code zijn van onze had. Dankzij een CMS kan de klant heel eenvoudig zelf aanpassingen doorvoeren.

bekijk screenshot
bezoek website

website - carldevlies.be

website www.carldevlies.be Voor Carl Devlies, Eerste schepen te Leuven en Volksvertegwoordiger, ontwikkelde tocon een gebruiksvriendelijke nieuwe website Het uiterlijk van de website -ontwerp van de layout en css stijlblad- en de achterliggende programmatie, op basis van een CMS, werden volledig vernieuwd. Zodoende is de site is het nu zeer eenvoudig te onderhouden door Carl Devlies zelf of een van zijn medewerkers.

bekijk screenshot
bezoek website

website - hermannys.be

website www.hermannys.be Een reeds bestaande website werd door team tocon volledig herwerkt. Aan het uiterlijk werden lichte wijzigingen toegebracht om de site iets gebruiksvriendelijker te maken. Maar het echte werk gebeurde onderhuids. De code werd volledig herschreven en er werd een CMS gekoppeld aan de website zodoende dat er in de toekomst eenvoudig inhoud kan toegevoegd worden.

bekijk screenshot
bezoek website

website - beach of wellness

website bow.hostlounge.be In het kader van een fuif georganiseerd door een lokale volleybalclub, maakte tocon een kleine statische website waarop geïntresseerden meer informatie kunnen vinden over het gebeuren. Er is tevens de mogelijkheid om via een formulier online kaarten te bestellen.

bekijk screenshot

website - tubessouples.be

website www.tubessouples.be De Belgische marktleider voor de fabricatie van aluminium tubes, Tubes Souples bvba, heeft sinds kort een eigen website. tocon stond in voor zowel het ontwerp als de ontwikkeling hiervan. Het resultaat is een bedrijfswebsite met een moderne look die makkelijk aanpasbaar is dankzij de implementatie van een gebruiksvriendelijk CMS. Tevens werd er een nieuwssysteem voorzien zodat kleine nieuwsfeiten heel eenvoudig toegevoegd kunnen worden.

bekijk screenshot
bezoek website

website - kesto.be

website www.kesto.be Voor Kesto.comp, een eenmanszaak gespecialiseerd in het configureren van computersystemen voor particulieren en KMO's uit Antwerpen. tocon ontwerp een functionele website met meer informatie over de werkwijze en een offerteformulier. Een beperkt CMS laat per pagina updates toe. Handig voor kleine aanpassingen!

bekijk screenshot
bezoek website

website - vossi

website www.vossi.be De tennisschool Vossi's Tennis Academy contacteerde tocon voor het ontwerpen van een statische website, die slechts twee maal per jaar een update nodig heeft. Wij ontwierpen een eenvoudige, informatieve, website met de mogelijkheid om een inschrijvingsformulier af te halen voor geïntresseerden. VTA geeft zowel tennisles aan kinderen als volwassenen.

bekijk screenshot